Τρόποι Παραγγελίας

Υπάρχουν 4 τρόποι για να προβείτε στην παραγγελία των προϊόντων που σας αρέσουν.

Όποιον τρόπο και αν επιλέξετε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να συμβουλευτείτε έναν εκπρόσωπο μας καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 213 0 34 44 68


1ος τρόπος παραγγελίας - Παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Σε αυτήν την περίπτωση πατάτε στη φωτογραφία του προϊόντος που θέλετε να αποκτήσετε και στη συνέχεια πατάτε το κουμπάκι «Καλάθι». Με αυτόν τον τρόπο το προϊόν που επιλέξατε τοποθετείται αυτόματα στο καλάθι αγορών σας. Στη συνέχεια μπορείτε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να προσθέσετε και άλλα προϊόντα που ενδεχομένως σας ενδιαφέρουν στο ίδιο καλάθι αγορών.

Μόλις ολοκληρώσετε την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα της One Woman τότε στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας υπάρχει ένα μικρό καλαθάκι στο οποίο αν σύρετε το ποντίκι σας θα εμφανιστεί το κουμπάκι «Αγορά». Πατώντας στο κουμπάκι «Αγορά» θα σας ανοίξει η Σελίδα Βήμα 1 στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε την γρήγορη αγορά με τίτλο «Αγορά ως επισκέπτης» στην οποία απλά σημειώνετε τα στοιχεία αποστολής και ολοκληρώνεται την αγορά σας ακολουθώντας απλά τα 6 βήματα πατώντας μέχρι και το Κουμπάκι «Επιβεβαίωση Παραγγελίας» το οποίο εμφανίζεται στο 6ο Βήμα.

Όλη η διαδικασία δεν θα σας πάρει παραπάνω από 2 λεπτά.


2ος τρόπος παραγγελίας - Τηλεφωνική παραγγελία

Σημειώνετε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν (οι κωδικοί φαίνονται στην περιγραφή της κάθε φωτογραφίας) και καλείτε στο 213 034 44 68 για να συνομιλήσετε με έναν συνεργάτη μας ο οποίος θα σημειώσει άμεσα την παραγγελία σας.


3ος τρόπος παραγγελίας - Επικοινωνία με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook - www.facebook.com/onewomaneshop

Αρχικά μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο www.facebook.com/onewomaneshop (να κάνετε Like αν δεν έχετε κάνει  ) και να μας στείλετε ένα μήνυμα ρωτώντας μας ότι θέλετε ή ολοκληρώνοντας την παραγγελίας σας αποστέλλοντας τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν μαζί με τα στοιχεία παράδοσης (όνομα, διεύθυνση, πόλη, ΤΚ και τηλέφωνο επικοινωνίας)


4ος τρόπος παραγγελίας - Παραγγελία μέσω της γρήγορης φόρμας Παραγγελίας μας

Σημειώνετε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν (οι κωδικοί φαίνονται στην περιγραφή της κάθε φωτογραφίας) και πατάτε στην επιλογή «Γρήγορη Παραγγελία» ή πηγαίνετε στο www.onewoman.com.gr/orderform και απλά συμπληρώνεται τα στοιχεία που σας ζητούνται.


Δεν θα σας πάρει πάνω από 1 λεπτό να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ;)